Sunday, October 31, 2010

Angel Wings..

Anonim olarak araştırdığım markası pek belli olmayan ama boyle bişey bulursam direk almaya kendimi koşulladığım bir kaç Angel Wings yüzükleri.

Saturday, October 30, 2010

Nicholas Kirkwood!

Nicholas Kirkwood' un ayakkabılarına bayıldım..hangi donem olursa olsun tasarımları cok yaratıcı ve sasırtıcı.. gerçekten tasarımlarını hem sanatsal açıdan hem giyim açısından bence mükemmel. Özelikle ilk ayakkabının rengi favorim. Ikinci yada dördüncü ayakkabıyı sipariş etmeyi düşünüyorum. hatta şu an karar verdim ediyorum :))) bence sizde geç kalmayın derimm :)
So.. No more words… :)




http://www.shoeswiki.org/wp-content/uploads/2010/07/25.jpg

Nicholas-Kirkwood_butterboom-2










Friday, October 29, 2010

Im waiting for this:)


Pass

Pass için bugün iki isim var Gossip Girl oyuncularından Jessica Szohr ve benim cidden afet bulduğum Liv Tyler..


Ruby Smallbone’un mini siyah elbisesi. Elbise Ruby Smallbone İlkbahar / Yaz 2010 defilesinden. beğendim. nice;) 
Kim daha iyi giymiş?
Gelelim Liv Tyler'a Mulberry Sonbahar 2010 koleksiyonundan seçtiği elbisesi kesinlikle bir Pass! fakat fakat ama ama kesinlikle farklı bir ayakkabı ile...
Kim daha iyi giymiş?

Tuesday, October 26, 2010

Ben bunu yerim yerimm :)

Judith Leiber 'ın Cupcake i:) ayyy cidden yerim ben bunu:)) Cok begendim :) pek kullanışlı olmasada sevimliliği yeter bence..





Judith-Leiber-Cupcake-Crystal-Clutch.jpg

Bu tarz zaten kesinlikle Katy Perry'nin tarzı:)

Judith Leiber Cupcake Bag

Sunday, October 24, 2010

Gözlükler Retro Gözlükler Fendi'den..

Fendi'nin Retro Güneş Gözlükleri.. Bence gayet şık:) Dikkat çekmek isteyenler için kalın çerçeveli hem Modern hem Retro olan bu gözlükleri bende sevdim:)


Plastik Babet mi oda nee??

Moschino, İtalyan tasarım şirketi Kartell ile bir iş birliğine girer ve ortaya bu rengarenk ‘the BowWow’ babetleri çıkmış. Aaaa o ne oyle plastik ayakkabı mı giyilir hiç demeyin.. Bütün yaz boyunca plastik babetler hayatımı kurtardı:) hem şık hemde değişik görünüyorlar ayrıca 'the BowWow'lar Vivienne Westwood'un Melissaları gibi gerçekten çok rahat; kullanışlı ve stil olduklarını söyleyebilirim:) 






bu arada favorim yeşil ve bej olan..

Saturday, October 16, 2010

kitty cat :)

Paul & Joe'nun Urban Outfitters ile birlikte çıkarttığı yeni rujlara bakınn :) cok guzeller değil mii ben sahsen bayıldım:) bu rujdan sipariş etmek istiyorum ama kullanamamkiiiiiiiiiii bakmaktan sevmekten.. Bence bu ruj diğer markalar ilham verecek cinsten ve benzer tasarımları çok yakın zamanda görücez gibi ;)
Bu ruju sürmeye kıyabilir misiniz?