Tuesday, November 30, 2010

Kate Spade / Holiday Collection

Kate Spade'in Holiday Kolleksiyonun bakıın.. Cok tatlı değil mi? Eldivenleri ve berelerini cok sevdim. veee birde Typewriter Purse'u cok beğendim cok yaratıcı olmuş. Kate Spade'i seviyorum:)
Eğlenceli bir kışa hazır mısınız?
bu eldivenlerle taxi çevirmek çok kolay:)

Ve işte Typewriter Purse 

Saturday, November 20, 2010

Weekender Bag

Smythson Nancy'nin Weekender Bag'i ile tanışın ben çok beğendim. Yine Beyaz olan favorim ama siyahınada hayır demem..

Alternatif olarak Clutch bag var bej olanını cok beğendim. Ama sarı olan kendini daha bir gösteriyor. Farklılık arayanlar sarıya klasik tarzda olanlar beje.

Thursday, November 18, 2010

Rain Level Boots

Kendime hala bir yağmur çizmesi alamadım! ve bu durumdan çok şikayetçiyim! Her ne kadar havalar güzel gitse de bu bota ihtiyacım var. Yağmur botları ile ilgili küçük çapta bir araştırma yaptım ve sonuç olarak bana uygun olan 3 tip Bot buldum!(sonunda)! Rain Level Boots'ları ilk gördüğüm anda işte bu dedim..ve bugün arkadaşlarımdan birine de tavsiyede bulundum. ve o da çok beğendi.

Ve beyaz olan favorim:)


Beyaz favorim demişken Tabii unutmadan Burberry'nin Rain Bootları var..





ioffer.com'da bulduğum klasik Burberry var birde. 

Tuesday, November 9, 2010

Krispy Kreme Donuts Halloween

Krispy Kreme Donuts'un  Halloween için hazırladığı özel Donutları mutlaka deneyin:) Gerçi ben Halloween'den sonra farkettim bu mükemmel donutları ama kaçırmadığım için şanslıyım:) iki hafta kadar daha devam eder bence üretimi.. hatta bence surat seklindeki donutları; günlük donut menülerine almaları beni çok mutlu eder:D Sürekli yerimmmmmmmmm..


before :)
         
after :)
          
Kendi Mükemmel deneyimim dışında Krispy Kreme'nin diğer donutlarıda çok güzel görünüyor..Tamamı Türkiye'de var mı bilmiyorum ama örümcekli olanını da gördüm..


Thursday, November 4, 2010

Fendi!

Fendi'nin Selleria Peekaboo çantası Kahve ve Sarı renk olanı (ylang ylang'dan olsa gerek :D) favorim. 37 çeşit rengi var..Ayy ayy cok guzel bu çantayla uyumak istiyorumm...:)

Fendi Peekaboo Bicolor Top Handle

Tuesday, November 2, 2010

Topshop Kate Moss Siyah elbisem :)

İşteee bir Topshop ve Kate Moss delisi olarak beklediğim gün geldii:)) beklediğim bu günde sipariş ettiğim ve size de tavsiye ettiğim elbiseyi görebilirsiniz.. Çok rahat ve şık bir elbise olduğunu düşünüyorum.. 

Get All Dressed Up Shop Abigail's Party, Sale, Kate Moss Topshop


Siyah elbiseleri oldum olası cok severim zaten.. Kate Moss'tan olunca daha bi sevdim :D


Monday, November 1, 2010

Vivienne Westwood Naughty Alice :)

Vivienne Westwood'un Naughty Alice Parfümü :) 
Vivienne Westwood Naughty Alice fragrance bottle


İçeriğinde Black Rose (siyah gül; uzak doğuda yetişiyor sadece) Violet (menekşe) ve Ylang Ylang bitkisi bulunuyor.


Ylang Ylang demişken bu ne böyle gül ve menekşeyi anladım ama ylang ylang ne dedim ve..... Ylang Ylang'ı araştırdım biraz. Adı uzak doğu dillerinde çiçeklerin çiçeği anlamına gelmektedir. Edindiğim bilgilere göre Endonezya; Filipinler; Madagaskar ve Komor Adalarında bulunan baskın bir kokuya sahip bir egzotik bitki:) daha fazla bilgi isterim diyenler için bu bitki yöre insanları tarafından parfüm ağacı olarak adlandırılmış ve aşık edici etkisi olduğununa inanılmış. Masaj yağı olarak Watsons'da bulabilirsiniz. Palmolive ve Bodyshop ürünlerinde de Ylang Ylang'ı görebilirsiniz..


Tabii Bu kadar özellik içeren bu parfümü almakla başlayabilirsiniz. Aynı zamanda duş jeli ve vücut kremini de bulabilirsiniz.



Iste Ylang Ylang :) Ne güzel bir Sarı bu boyle:)